Pint Please ja S-ryhmä julkistivat tänään yhteistyönsä. S-kaupat nostavat profiiliansa oluenystävien silmissä panostamalla olutvalikoimiinsa entistä enemmän. Valikoima siis laajenee ja paranee. Kotimaisten pienpanimoiden valikoimaa myös kasvatetaan kauppojen hyllyillä ja ne pääsevät paremmin esille marketeissa.

S-ryhmän kauppojen, johon kuuluvat Prismat, S-marketit, Alepat ja Salet, ajankohtaiset olutvalikoimat näkyvät jatkossa Pint Pleasessa. Mukana ovat siis kaikki S-ryhmän yli 900 kauppaa Suomessa. Oluiden saatavuustiedot päivitetään suoraan S-ryhmän järjestelmästä ja ovat ajantasalla päivittäin.

Tämän toteuttaminen on ollut mielenkiintoinen projekti. Pint Pleasen antamissa olutsuosituksissa huomioidaan oluiden saatavuustieto, eli missä kutakin olutta on myynnissä. Aikaisemmin tämä on pohjautunut pelkästään pubien ja kauppojen henkilökunnan manuaalisesti Pint Pleaseen päivittämiin olutlistoihin, sekä myös käyttäjien tekemiin maisteluihin eri paikoissa. Nyt tiedot ovat S-kauppojen osalta aina automaattisesti ajantasalla.prisma_pint_please

Pint Pleasen olutsuositukset ovat aina puolueettomia ja perustuvat käyttäjien olutmakuun ja sijaintiin. Se että S-ryhmän yli 900 kaupan oluiden saatavuustiedot ovat ajantasalla Pint Pleasessa auttaa laajentamaan olutsuositusten kirjoa. On enemmän mistä suositella. Isommissa marketeissa valikoimissa on helposti satoja eri oluita, siidereitä ja lonkeroita. Toki ihan laidasta laitaan, mutta jatkossa yhä enenevissä määrin parempaa olutta.

Isoja uutisia Pint Pleasen suhteen tulossa lähiaikoina lisää!

Mainokset