Helsingistä Tampereelle

Coolhead karnevaalien päätyttyä festarikansa matkaa tämän viikon päätteeksi Tampereelle, Bistro Viljaan kun Panimo Himon järjestämä Vilja Winterfest 2024 (Vilja2024) alkaa. Festivaali tuo yhteen ainakin Paihalas Brewery, Panimoyhtiö Tuju, Factory Brewing, Revenant Brewing Project sekä maahantuojista Pien Distribution. Kattaus tulee olemaan ilmeisen mielenkiintoinen ja herkullisen monipuolinen. Ennakkolippuja tapahtumaan ei ole saatavilla, maksut suoritetaan vain oluista ja Bistro Viljan ruoasta. Tsekkaa Vilja Winterfest 2024 myös Pintistä!

Menneen viikon olutuutuuksissa löytyy 10 mukavasti erilaista uutuutta 9 panimolta. Tyylilajit vaihtelevat kevyistä kuten vaaleasta lagerista aina tuhtiin ja tummaan imperial stouttiin. Uutuuslista kokonaisuudessaan jäljempänä.

Pinttivinkki

Tässä osiossa esitellään Pint Please sovelluksen hyödyllisiä ominaisuuksia kätevän helpossa muodossa.

Henkilökohtaista olutstatistiikkaa. Käyttäessäsi Pint Pleasea tallentuu kaikki arviosi omaan tietokantaasi. Näitä tietoja voit jälkikäteen tutkia scrollaamalla omaa feediäsi tai sitten Pint Please Premiumin – My Stats -osiossa. Omat tilastot osio antaa tarkennettua tietoa olutharrastamisestasi. Muutamana poimintana voi mainita ainakin:

  • Keskiarvo numeraalit kaikista arvioistasi, oluttyyleistäsi, panimoistasi.
  • Parhaat oluesi ja -panimosi jäsenneltynä arvioittesi mukaan.
  • Kaikki kellonajat, pinttipäivät, ostopaikat ja maat löytyy näppärästi tilastoistasi.
  • Kaikille tilastoillesi löytyy myös syvädataa tilastojen sisältä.

Nämä ja paljon muutakin statistiikkaa Pint Please Premiumin – My Stats osioissa. Premium tilastosi saat käyttöön Pint Pleasen yläkulmasta, kolmiviivan alta, löytyvän päävalikon kautta.

Viikon nosto – Mallasseppien terveiset Pinttaajille

Pint Please tietokantaa tutkiessa eräs eniten dataa keräävistä panimoista Pint Please käyttäjien keskuudessa on Mallassepät. Naantalista operoiva pienpanimo on noussut merkittäväksi tekijäksi monessa oluttyylissä ja positiivisia arvioita tulee päivittäin.

Uusi Taproom Takomo

Mitä muuta oluen takaa sitten löytyy? Kuinka sepät ottaa myös vuoden 2024 haltuun? Me pintillä päätimme selvittää asioita jo ennakoon ja Mallasseppien toimitusjohtaja / toinen perustaja Kim kertoi;

Kesästä on tulossa ikimuistoinen, kun esittelemme markkinoille innostavia Sour-oluita, jotka ammentavat inspiraationsa cocktail-maailmasta. Luvassa on herkullisia makuyhdistelmiä ja uusia elämyksiä oluen ystäville. IPA-olutkategorian suosio jatkuu vahvana – odottakaa siis uusia makuelämyksiä, joita tuovat mukanaan kiehtovat humala-lajikkeet ja herkulliset muutokset. Emme tietenkään ole unohtaneet perinteisiä oluttyylejä, kuten Lager ja Pils, jotka ovat myös vahvasti edustettuina laajassa myymälämme valikoimassa.

Mallassepät – Sahti

Olemme innoissamme aloittamassa ulkomaan vientiä, laajentaen toimintaamme ja luoden kontakteja. Esimerkiksi meidän ainutlaatuinen tölkitetty Sahti on saanut paljon huomiota – olemme innoissamme nähdessämme, mihin tämä matka meidät kuljettaa.

Tapahtumien saralla panimollamme on luvassa monipuolisia elämyksiä. Uudessa ja viihtyisässä Takomo Tap Room:ssa, panimon yhteydessä, järjestämme joka kuukausi erilaisia tapahtumia. Näissä tilaisuuksissa keskiössä ovat hyvä fiilis, musiikki ja tietysti laadukkaat tuotteemme. Uniikkeja hetkiä ja makuvivahteita tarjoamme kaikille oluesta kiinnostuneille. Tiedotamme näistä tapahtumista sosiaalisen median kanavillamme – ehdottomasti kannattaa seurata meitä Instagramissa ja Facebookissa saadaksesi tuoreimmat päivitykset.

Hieno vuosi edessä myös Mallassepillä. Pääset tutkimaan Mallasseppien koko olutlistaa helposti heidän Pint Please profiilin kautta.

Suomalaisten panimoiden uutuuksia

Panimo   Olut   % Oluttyyli 
CoolHead BrewInfinite Haze V86.0%New England IPA / Hazy IPA
Factory BrewingBehind The Locked Door8.0%New England DIPA / Hazy Imperial IPA
Factory BrewingLady Cupcake (Roasted Peanuts, Vanilla, Cinnamon Cookies & Caramel)11.7%Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout
Fat Lizard Brewing Co.Fat Lab 72: NEIPA8.0%New England IPA / Hazy IPA
Laitilan WirvoitusjuomatehdasKisko Vol 34.5%Pale Lager
Maku BrewingJJ’s BBQ Pale Lager4.5%Pale Lager
MallassepätRepale6.2%Pale Ale – International
PramiaPramia Tumma Lager4.5%Dark Lager
Salama Brewing CompanyMashed Rune 2411.0%Imperial Flavoured Stout / Imperial Pastry Stout
Social Brewing Lab By Maku BrewingFuusio #75.0%Session IPA
Suomalaiset uutuusoluet viikolta 5

Huom! Lista perustuu käyttäjien Pint Pleasessa lisäämiin tuotteisiin. On mahdollista, että kaikkia viime viikolla julkaistuja uutuustuotteita ei vielä ole lisätty. Jos huomaat jonkun oluen puuttuvan, käy luomassa se Pint Please äpissä. Jos huomaat oluen tiedoissa virheen, lähetä siitä muokkauspyyntö äpin kautta. Mikäli listauksessa on virhe laita siitä meille sähköpostia osoitteeseen info@pintplease.com tai kommentoi alle. Autat koko olutyhteisöä!